.
 

Wij zijn wij?


Bij Van Elst Koeltechniek hebben onze monteurs jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van o.a. professionele datacenter koeling, serverruimte koeling, warmtepompen, koel- en vriessystemen, winkel- en keukenapparatuur en tevens airconditioning.

Ons bedrijf is gevestigd in Soesterberg dit heeft als voordeel door de centrale ligging dat we overal snel ter plaatse kunnen zijn.

Van Elst Koeltechniek vind een goede service en een persoonlijke benadering belangrijk. We zijn daarom altijd transparant en eerlijk, bij ons weet u waar u aan toe bent. De lijnen zijn kort en we bedienen onze klanten zoals we zelf bediend wensen te worden. Doordat wij onszelf blijven uitdagen door het volgen van opleidingen en trainingen, zijn vakkennis en kwaliteit gewaarborgd.

Van Elst Koeltechniek voert werkzaamheden uit in o.a. zorginstellingen, ziekenhuis of dienstverlenende organisatie, kantoor klimaat, industrie en overheid, retail, horeca, groothandel, airconditioning en wordt daarnaast met vaste regelmaat ingezet door andere servicebedrijven. 

Van Elst Koeltechniek is een STEK-erkend koeltechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren, repareren en onderhouden van uw koeltechnische installaties.